Blau Sistemas
SERVEIS_GENERALS_BLAU_SISTEMAS
castellano · català
Àrea client   ·  
facebooktwitteremaillinkedin

Blau sistemas

Benvinguts a Blau Sistemas!

Blau Sistemas, SL, fundada el 2001, és una empresa de serveis en l'àmbit de la Consultoria en Sistemes, Processos, Tecnologies de la Informació i Protecció de Dades.

MISSIÓ

Ser reconeguts pel mercat com una organització de serveis en l'àmbit informàtic i estratègic que aporta VALOR AFEGIT al negoci dels nostres clients, mitjançant professionals entusiastes i compromesos amb l'èxit de l'empresa.

OBJECTIU

La satisfacció dels nostres clients, basant la nostra diferenciació en la nostra conducta, esforç i rigor per a l'establiment d'una relació de ENRIQUIMENT MUTU amb el client que asseguri l'èxit del nostre treball.

EQUIP

L'empresa està integrada per PROFESSIONALS QUALIFICATS que aporten una dilatada experiència en Sistemes d'Informació, Gestió d'Operacions i Gestió de Dades Personals en les nostres àrees de competència. Comptem a més amb aliances estratègiques amb empreses del sector que ens permeten oferir un servei sempre competent.

PER QUÈ ELS NOSTRES SERVEIS?

Per la nostra especialització, per la personalització de les nostres actuacions, pel complet conjunt de productes i serveis, perquè la nostra relació qualitat-preu ens fa competitius i per la nostra metodologia de seguiment dels clients que els proporciona les capacitats i eines necessàries que els permetran millorar els seus propis serveis i el seu funcionament organitzatiu.

SERVEIS INFORMÀTICS

CONSULTORIA INFORMÀTICA

Assistència tècnica, manteniment i monitorització d’usuaris i infraestructures:

Prevenció i reacció per assegurar el funcionament de la seva informàtica.

Outsourcing de serveis especialitzats:

Capacitar al client d’un departament informàtic complert per assegurar l’èxit de la seva informàtica per mitjà de l’externalització de processos relacionats amb la gestió i explotació com a servei no únicament enfocat a les Tecnologies de la Informació sinó també a tots aquells processos del negoci com a elements estratègics i diferencials que n’assegurin el seu funcionament.

Serveis On-Site especialitzats:

Oferim recursos alternatius a la pròpia empresa per a la completa coordinació de departaments i projectes informàtics.

Disseny d'aplicacions informàtiques i solucions creatives a mida:

Oferir coneixements, metodologies experimentades i solucions creatives a les empreses que aspiren a millorar la seva gestió i informació.

Instal·lació d'infraestructures de hardware:

Oferim serveis d'anàlisi de necessitats d'infraestructures de hard i soft perquè l'empresa pugui obtenir el màxim rendiment de cada procés.

Configuració de xarxes, servidors, firewalls, còpies de seguretat,....:

Oferim serveis de suport a l'àrea de sistemes perquè les empreses assoleixin el màxim nivell de fiabilitat, seguretat i comunicació.

Product Data Management:

Els sistemes PDM ajuden a optimitzar els processos de disseny, reduint errors, costos i terminis, integrant dades de totes les aplicacions implicades en el cicle de vida del producte o servei.

Digitalització de documents:

Digitalitzem tot tipus de documents atenent les seves característiques i als requeriments legals aplicables.

Disseny de pàgines web:

Dissenyem pàgines web optimitzant per a Google i orientades a més visites i resultats.

Microsoft Dynamics NAV:

Creació/modificació de noves funcionalitats o millora de les ja existents en el seu ERP (reports, forms, pages, codeunits, ...).

CONSULTORIA ESTRATÈGICA

Consultoria de Seguretat: Adaptació i transició d'Organitzacions al Reglament (UE) 2016/679, LOPD 3/2018 i LSSICE:

"Aquesta nova regulació, que per primera vegada es fa a través d'un reglament europeu, comporta canvis significatius en la protecció de dades de caràcter personal, tant des del punt de vista dels drets de les persones com de les obligacions de les persones i entitats que tracten dades de caràcter personal".

Consultoria Organitzativa en Sistemes d'Informació:

"Procés d'harmonització estratègica, en el qual s'analitzaran i dissenyaran els Processos Crítics en l'àrea de les Tecnologies de la Informació en el marc de la Cadena de Valor de l'Empresa".

Consultoria Organitzativa en la Gestió de Processos Operatius i de Suport:

"Focalitzats en els processos de valor afegit, reducció dels temps de fabricació, millora de la qualitat dels productes, reducció del treball en procés, reducció o eliminació de paper, reducció de la supervisió del treball, reducció dels temps d'atur per avaries, reducció dels temps de lliurament i increment del control general de les operacions".

Gestió del Coneixement:

"Identificació i estructuració dels coneixements clau d'una empresa per a l'optimització de la presa de decisions en cada etapa del procés del negoci, igual d'evolucionar al col.laborador cap a un enriquiment continu que li permeti accedir a nous reptes en l'empresa".

Supply Chain Management:

"La Gestió de Proveïdors, de la Cadena de Subministraments, dels Magatzems i la demanda, possibiliten a les empreses aconseguir importants estalvis per la via de la reducció dels costos de subministrament i de gestió de materials i productes, així com incrementar els seus nivells de servei i ingressos".

Aplicacions informàtiques

 

Desenvolupem aplicacions estàndard i a mida:

. . . . . . . . . . .

Contacte

facebooktwitteremaillinkedin

Protecció de dades de caràcter personal: En compliment del que disposa el Reglament UE 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018, se l'informa que les dades facilitades per vostè seran tractades per Blau Sistemas, S.L. Les dades seran tractades amb la finalitat d’atendre la present relació contractual. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, així com retirar el seu consentiment per al tractament de les mateixes. Pot obtenir més informació sobre els seus drets en els textos legals de la present pàgina web http://www.blausistemas.com i a la de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com presentar una reclamació davant aquest organisme si ho considera oportú.

Blau Sistemas, S.L.
Tel.1: +34 619 01 79 53
Tel.2: +34 93 345 96 82
info@blausistemas.com

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00

Accepto el consentiment

La Protecció de Dades Personals

Neix l'any 1992 la Llei orgànica 5 / 1992 coneguda com LORTAD, per a posteriorment ser derogada per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, coneguda com LOPD en compliment de l'art. 18.4 de la Constitució que diu que "la llei limitarà l'ús de la informàtica per garantir l'honor i la intimitat personal i familiar dels ciutadans i el ple exercici dels seus drets". Des del 25 de maig de 2018 és d’obligatòria aplicació el nou Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, que deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

A qui afecta?

El RGPD s'aplica a totes les persones i entitats de totes les mides que processin informació personal de persones residents de la Unió Europea, independentment d'on estiguin localitzades. Aquestes regulacions s'apliquen tant als que controlin com als que processin les dades, inclosos tercers com els proveïdors de serveis en el núvol.

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades

Ens de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat pública i privada, que actua amb plena independència de les administracions públiques en l'exercici de les seves funcions i la missió és la de vetllar pel compliment de la legislació sobre protecció de dades i controlar la seva aplicació, atenent, entre altres tasques, a les peticions i reclamacions formulades per les persones afectades, exercint la potestat inspectora i sancionadora.

Sancions

La pena màxima per incompliment del RGPD pot ser de fins a 20 milions d'euros o el 4% dels beneficis anuals, qualsevol que sigui la més gran de les dues. El sistema de penalitzacions està organitzat en nivells. Per exemple, una empresa pot ser penalitzada amb un 2% per no tenir al dia els seus registres (article 28), per no notificar sobre una bretxa de seguretat a l'autoritat supervisora i als afectats, o no dur a terme una avaluació d'impacte.

Serveis RGPD

L'objectiu principal dels serveis oferts per Blau Sistemas i AT Group és l’ADAPTACIÓ AL RÈGIM DE PROTECCIÓ DE DADES COMUNITARI (REGLAMENT (UE) 2016/679, obligatori des del 25 de maig de 2018, revisant el nivell de riscos en matèria de protecció de dades associades a les característiques generals de l'organització, als tractaments en concret i els riscos finals, un cop implementades les mesures de seguretat, permetent al CLIENT establir un calendari de transició cap al nou marc normatiu, de manera que no es produeixin interrupcions en els tractaments fruit de modificacions sobtades, tot això mentre no s'obvien les obligacions que resultin vigents fins al dia 25 de maig de 2018.

Les característiques de la nova normativa, que posa els riscos en el centre del sistema, impliquen que tota anàlisi de tractament hagi de tenir un caràcter transversal. Això implica que, per a poder realitzar un Pla d'Avaluació d'Impacte (PEI) de forma correcta, el mateix hagi d’abastar tot el recorregut que la dada segueix en l'organització, des de la captació a la seva destrucció.

Sap vostè si la seva empresa compleix amb la LOPD?

CONTACTI'NS AQUÍ I L'AJUDAREM

SERVEIS INTERNET

Disseny i desenvolupament d'aplicacions Web

Implementem aplicacions web segons els seus objectius o idees a Internet utilitzant la tecnologia més idònia:

 • Gestors de Continguts (CMS): Aquesta aplicació et permet realitzar el manteniment de la teva web perquè el seu valor perduri en el temps.
 • Blocs Crea un lloc web on expressar les teves idees i coneixements.
 • Xarxes socials: Totalment integrades amb Facebook, Twitter i LinkedIn et permeten interactuar d'una forma molt més ràpida amb els teus clients i aconseguir un valor afegit a la teva marca proporcionant un contacte més directe amb l'usuari.
 • E-learning: Portals web d'aprenentatge on exposar els teus cursos online.
 • Web corporativa: Mostra el teu catàleg de productes al món a través d'Internet.
 • Aplicació personalitzada: Contacta amb nosaltres, exposa’ns la teva idea i t'ajudarem a realitzar el teu projecte a Internet.

Màrqueting a Internet

Iniciem campanyes de publicitat digital. Obtingui un alt rendiment del seu projecte mitjançant tècniques com: E-mail Màrqueting, Mobile Màrqueting, GoogleAdwords, Xarxes d'afiliació...

 

SEO

El posicionament en cercadors o SEO és el procés per millorar la visibilitat d'un lloc web.

 • Optimitzem l'estructura i el contingut de la seva web amb l'objectiu d'aparèixer en les primeres posicions de resultats.
 • Realitzem un enviament periòdic dels resultats obtinguts.

Community Management

El lloc de community manager o responsable de comunitat és un camp nou dins del Màrqueting i la Publicitat Online.

Així, els nostres community managers s'encarreguen de crear, gestionar i dinamitzar la seva comunitat d'usuaris a Internet amb independència de la plataforma que emprin.

Política de cookies

Definició i funció de les cookies

De conformitat amb l’establert a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, li informem que aquest espai web emmagatzema informació de les direccions IP dels ordinadors, i utilitza Cookies amb l’objectiu de prestar un millor servei i oferir-li una millor experiència en la seva navegació.

Les Cookies són petits arxius de text que contenen informació, i que es generen a l’ordinador o terminal de l’Usuari quan navega per l’espai web. Amb la navegació per aquesta web vostè presta el seu consentiment per rebre aquestes Cookies. Per mitjà d’elles BLAU SISTEMAS, S.L. només obté i conserva la informació sota les condicions descrites en la present Política de Cookies.:

Quin tipus de cookies utilitzem?

Segons el termini de temps que resten actives:

 • Cookies de sessió: són un tipus de cookies dissenyades per demanar i emmagatzemar dades mentre accedeix a la nostra web i romanen a l’arxiu de cookies del seu navegador fins que abandoni la pàgina. Com per exemple les cookies d’identificació.


 • Cookies persistents: són un tipus de cookies on les dades segueixen emmagatzemades al terminal i poden ser accedides i tractades durant un període determinat de temps.

Segons la seva finalitat i Blau Sistemas, S.L. que les gestiona:

 • Cookies pròpies: Són aquelles que enviem al seu ordinador o terminal des de la nostra pàgina web.


 • Cookies de tercers: Són aquelles que s’envien al seu ordinador o terminal des d’un domini o una pàgina web que no és gestionada per nosaltres, sinó per una entitat col·laboradora. Com per exemple, les utilitzades per Google qui instal·la cookies que ens ajuden a analitzar el funcionament del nostre espai web, i millorar l’efectivitat de les nostres campanyes de màrqueting.


 • Cookies tècniques: són aquelles necessàries per la navegació i el bon funcionament de la nostra web. Per exemple, permeten realitzar el procés de compra, controlar els aspectes de seguretat de la web, compartir continguts a través de xarxes socials, …


 • Cookies d'anàlisi: són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el número d’usuaris i realitzar la medició i anàlisi estadístic de l’utilització que fan els usuaris de la nostra web. Per això analitzem la navegació a la nostra pàgina web amb l’objectiu de millorar l’oferta de productes o serveis que oferim.
  Exemple d’això són:


  • El número de visitants únics de cada pàgina/secció, que s’utilitza per fer un recompte de les vegades en què el lloc és visitat per un usuari, així com la primera i última vegada d’aquesta visita. Això ajuda a conèixer les àrees de més èxit i augmentar i millorar el contingut, amb el resultat de que els usuaris obtinguin una experiència i servei més satisfactoris.


  • La data i hora d’accés a la nostra web, amb el fi de permetre esbrinar les hores de més afluència, i fer els ajustaments precisos per evitar problemes de saturació en les nostres hores punta.


  • La font de trànsit, que registra l’origen de l’usuari, és a dir, la direcció d’Internet des de la que surt el link que dirigeix a la nostra pàgina web, amb el fi de potenciar els diferents enllaços i bànners que apunten al nostre servidor i que ofereixen millors resultats.


 • Cookies publicitàries i de publicitat comportamental les cookies publicitàries són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que es puguessin incloure a la nostra pàgina web en base a criteris com el contingut editat o la freqüència en la que es mostren els anuncis. Les Cookies de publicitat comportamental actuen en funció del comportament (preferències i decisions personals) dels usuaris obtinguts a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar-li anuncis personalitzats en altres espais web.

Com puc configurar o deshabilitar les cookies?

Pot configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de cookies i negar-se a acceptar-les activant la configuració en el navegador que permet rebutjar-les. No obstant, li advertim que la desactivació de les Cookies pot provocar la limitació, o inclús impossibilitat d’accés a algunes de les funcionalitats de la nostra web, així com alguns dels serveis poden deixar de funcionar correctament.

Per més detall sobre la configuració de les cookies al seu navegador, consulti el menú “Ajuda” del mateix.

També li proposem consultar els següents espais web: Aboutcookies, youronlinechoices, Network Advertising Initiative o Digital Advertising Alliance on trobarà explicacions detallades sobre com eliminar les cookies del seu ordinador I més informació general sobre les mateixes.

Cookies de tercers / empreses col·laboradores

 • Google: Google ofereix un gran nombre de productes per ajudar-nos a administrar els nostres anuncis i espais web; entre els que s’inclouen Google Analytics. Al visitar el nostre espai web poden enviar-se algunes cookies al seu navegador.


Aquestes cookies poden habilitar-se des d’una sèrie de dominis diferents, inclosos www.google.com i www.doubleclick.net per permetre’ns utilitzar serveis conjunts al servei de Google, com un servei de medició i elaboració d’informes d’anuncis. Consulti més informació sobre els tipus de cookies que utilitza Google. Consulte más información sobre las cookies de Google Analytics.

Google Analytics és l’eina d’analítica que ajuda al nostre espai web HTTP://WWW.BLAUSISTEMAS.COM a entendre la manera en què els usuaris interactuen amb les seves propietats. Poden utilitzar un conjunt de cookies per recopilar informació i informar de les estadístiques d’ús dels espais web sense identificar personalment als visitants de Google. Consulti més informació sobre les cookies de Google Analytics.

Política de privacitat

Informació identificativa del responsable de tratamiento

Raó Social del ResponsableCIF
BLAU SISTEMAS, S.L.B62583059
Direcció:
AV. RAMON ESCAYOLA 124, 08197-SANT CUGAT DEL VALLÈS, BARCELONA (E)
Població:Codi Postal:
SANT CUGAT DEL VALLÈS08197
Finalitat
Gestió de les seves dades de contacte per solventar dubtes o suggerències.
Enviarli, en el seu cas, notificacions que puguin ser del seu interès.

INFORMACIÓ GENERAL DE PRIVACITAT

ABAST

La present Política de Privacitat de BLAU SISTEMAS, S.L. regula l’obtenció, utilització i altres formes de processament de dades personals facilitades pels Usuaris en la present web o en qualsevol dels entorns d’Internet de BLAU SISTEMAS, S.L.

Mitjançant la implementació dels formularis inclosos en les diferents websites, relatius a serveis prestats per BLAU SISTEMAS, S.L. els Usuaris accepten la inclusió i tractament de les dades que proporcionen en un tractament de dades de caràcter personal, el qual és titular BLAU SISTEMAS, S.L. podent exercir els drets pertinents segons l’exposat en les següents clàusules.

Tots els textos legals es troben a disposició dels usuaris i/o interessats en la corresponent web. Aquests textos podran ser modificats i/o actualitzaats segons les necessitats i activitats portades a terme per BLAU SISTEMAS, S.L.

Qui és responsable del tractament de les seves dades? BLAU SISTEMAS, S.L., és la persona jurídica responsable de la recollida i processament de les seves dades personals en relació amb els serveis que la mateixa presta.

BLAU SISTEMAS, S.L. es compromet a respectar i salvaguardar la seva privacitat i la seguretat de les seves dades. Les dades identificatives del responsable del tractament són:

Raó Social del ResponsableCIF
BLAU SISTEMAS, S.L.B62583059
Direcció:
AV. RAMON ESCAYOLA 124, 08197-SANT CUGAT DEL VALLÈS, BARCELONA (E)
Contacte:
info@blausistemas.com / dpd.rgpd@blausistemas.com

Amb quina finalitat/s recopilem les seves dades?

D’acord amb el disposat en la normativa vigent, BLAU SISTEMAS, S.L. només recull les dades estrictament necessàries per oferir els serveis deritvats de la seva activitat i la resta de prestacions, gestions i activitats atribuïdes per la Llei.

En la present web, només es tracten dades de contacte, facilitades pels usuaris. Les dades que es puguin demanar de l’usuari seran tractades amb les finalitats de:

Gestió de les seves dades de contacte per atendre els seus dubtes o suggerències, amb la base legal de l’interès legítim de BLAU SISTEMAS, S.L. i l’eventual execució de mesures precontractuals.

Enviament de notificacions que puguin ser del seu interès, amb la base legal del seu consentiment exprés.

S’informa que no es realitzaran evaluacions automatitzades, ni s’elaboraran perfils d’usuaris.Tanmateix, li informem que la informació de les bases de dades podrà ser utilitzada per la identificació dels Usuaris i per la realització d’estudis estadístics dels Usuaris registrats.

Durant quant temps conservem les seves dades personals?

Les dades personals seran conservades mentre l’usuari no manifesti el contrari i pels terminis de conservació legalment establerts, excepte que per motius lògics i evidents hagin perdut la utilitat o la finalitat legítima per la que van ser captats.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Tercers que ens ajuden a proporcionar serveis de Tecnologies de la Informació, com proveïdors de plataforma, serveis d’allotjament, manteniment i suport en les nostres bases de dades, així com en el nostre software i aplicacions que puguin contenir dades sobre vostè.

BLAU SISTEMAS, S.L. col·laborarà perquè els tercers compleixin amb la legislació vigent, si bé la responsabilitat serà exigible als citats tercers.

BLAU SISTEMAS, S.L. no ven, lloga o cedeix les dades personals dels usuaris d’aquesta web, a excepció del cas que sigui necessari per la pròpia prestació del servei.

BLAU SISTEMAS, S.L. no ven, lloga o cedeix els e-mails dels seus usuasris a altres empreses, a excepció del cas que sigui necessari per la pròpia prestació del servei.

La web posseeix enllaços, aplicacions o funcionalitats compartides amb tercers, com són xarxes socials o sistemes de comunicació on-line. BLAU SISTEMAS, S.L. no es fa responsable de les informacions que es recullin en aquestes aplicacions, funcionalitats o xarxes socials titularitat de tercers en no tenir cap capacitat de gestió ni control sobre les mateixes, essent per tant d’aplicació els avisos legals i polítiques de privacitat que poguessin constar en els espais web o semblants dels tercers.

Quins són els drets dels Usuaris que ens faciliten les seves dades?

Els Usuaris podran exercir, respecte les dades demanades en la forma descrita en el punt primer, els drets reconeguts en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel que es deroga a la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), i en particular els drets de portabilitat, accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament.

Els drets referits en el paràgraf precedent, podran exercir-se per cada Usuari mitjançant sol·licitud escrita i firmada, acompanyada de fotocòpia de DNI o Passaport, dirigida a la següent direcció:
BLAU SISTEMAS, S.L.
AV. RAMON ESCAYOLA 124, 08197-SANT CUGAT DEL VALLÈS, BARCELONA (E)

Tanmateix, es fa saber als Usuaris que poden retirar el consentiment pel tractament de les seves dades en qualsevol moment, així com que poden presentar reclamació davant l’Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades) en considerar-ho oportú.

 • COMUNICACIÓ D’INCIDÈNCIES I IRREGULARITATS
  En el cas d’existir alguan conducta o situació que pogués ser susceptible de generar una incidència o irregularitat de qualsevol classe, es prega contactar amb:
  BLAU SISTEMAS, S.L.
  AV. RAMON ESCAYOLA 124, 08197-SANT CUGAT DEL VALLÈS, BARCELONA (E)


 • COMPROMÍS DE L’USUARI PER TAL QUE LES SEVES DADES ESTIGUIN INSCRITES EN UN TRACTAMENT
  Introduir les dades en alguna o algunes de les fulles de captació de dades implica acceptar les presents condicions d’ús i política de privacitat, donant per entès que ha estat informat de les condicions d’ús i avís legal de les mateixes i que es compromet al seu complet compliment durant la navegació i participació a HTTP://WWW.BLAUSISTEMAS.COM.
  En tot cas, l’usuari és el responsable de l’autenticitat de les dades aportades, que siguin exactes, actuals i completes per la finalitat que siguin aportades, assumint la responsabilitat dels danys i perjudicis, tant per lucre cessant com per dany emergent, que es poguessin generar per aquestes inexactituds o falsetats. En tot cas, si les dades aportades en els corresponents formularis fossin titular d’un tercer, l’ususari es fa únic responsable de la correcta captació del consentiment i informació al tercer sobre els aspectes reflexats en el present avís legal i polítiques de privacitat.


 • RESPONSABILITAT DELS USUARIS PER ÚS I CONTINGUT
  Tant l’accés a les websites com l’ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en les mateixes, serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l’ús que pugui fer-se de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles a través de la mateixa, estarà supeditat a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels Usuaris, qui seran plenament responsables d’aquest accés i correcte ús. Els Usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, a l’ordre públic, a les bones costums, als drets de tercers o del propi BLAU SISTEMAS, S.L., tot això segons les possibilitats i objectius pels que estan concebuts. BLAU SISTEMAS, S.L. no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzats pels Usuaris o tercers.


 • INFORMACIÓ LSSI-CE
  En compliment del deure d’informació contemplat en l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que la dinamitzadora i gestora de continguts de la web on pot descarregar diferents aplicacions i/o informacions és BLAU SISTEMAS, S.L. amb domicili a AV. RAMON ESCAYOLA 124, 08197-SANT CUGAT DEL VALLÈS, BARCELONA (E) i amb la gestió del domini d’Internet HTTP://WWW.BLAUSISTEMAS.COM inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a través de l’e-mail INFO@BLAUSISTEMAS.COM.
  Qualsevol altra activitat comercial, mercantil, administrativa o de contractació de béns i/o serveis és responsabilitat de la societat mencionada anteriorment, propietària d’aquest domini.


 • INFORMACIÓ SOBRE L’ÚS D’ALTRES WEBS I XARXES SOCIALS
  L’empresa només es fa responsable dels continguits i de la gestió de les pàgines web de les quals sigui ella titular o ostenti un dret d’anàloga naturalesa. Qualsevol altra pàgina web o xarxa social o repositori d’informació a Internet, fora de la present web, és responsabilitat dels seus legítims titulars.
  BLAU SISTEMAS, S.L. col·labora de forma ordinària amb diferents aplicacions i entorns Web, i sempre recomana a tots els usuaris que abans d’accedir a aquests entorns web llegeixin atentament els corresponents avisos legals i polítiques de privacitat, i que només accedeixen els mateixos una vegada hagin entès i acceptat en la seva totalitat aquest text legal.
  BLAU SISTEMAS, S.L. recomana, seguint instruccions de l’Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (INTECO) i de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), per l’ús de xarxes socials o navegació en entorns web, l’execució de les següents accions (en cas que algún dia es disposi a l’ús).

tornar al menú
Serveïs informàtics i protecció de dades
Gestió de Serveis IT · Certificació ITIL V3 Foundation · Examination Institute for Information Science
Blau Sistemas, S.L. utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li una millor navegació i servei, analitzant els seus hàbits de navegació en la nostra pàgina web.
En seguir navegant, entenem que accepta el seu ús. Per canviar la configuració o obtenir més informació consulti la Política de Cookies. Acceptar | Informació