Blau Sistemas
SERVEIS_GENERALS_BLAU_SISTEMAS
castellano · català
Àrea client   ·  
facebooktwitteremaillinkedin

Blau sistemas

Benvinguts a Blau Sistemas!

Blau Sistemas, SL, fundada el 2001, és una empresa de serveis en l'àmbit de la Consultoria en Sistemes, Processos, Tecnologies de la Informació i Protecció de Dades.

MISSIÓ

Ser reconeguts pel mercat com una organització de serveis en l'àmbit informàtic i estratègic que aporta VALOR AFEGIT al negoci dels nostres clients, mitjançant professionals entusiastes i compromesos amb l'èxit de l'empresa.

OBJECTIU

La satisfacció dels nostres clients, basant la nostra diferenciació en la nostra conducta, esforç i rigor per a l'establiment d'una relació de ENRIQUIMENT MUTU amb el client que asseguri l'èxit del nostre treball.

EQUIP

L'empresa està integrada per PROFESSIONALS QUALIFICATS que aporten una dilatada experiència en Sistemes d'Informació, Gestió d'Operacions i Gestió de Dades Personals en les nostres àrees de competència. Comptem a més amb aliances estratègiques amb empreses del sector que ens permeten oferir un servei sempre competent.

PER QUÈ ELS NOSTRES SERVEIS?

Per la nostra especialització, per la personalització de les nostres actuacions, pel complet conjunt de productes i serveis, perquè la nostra relació qualitat-preu ens fa competitius i per la nostra metodologia de seguiment dels clients que els proporciona les capacitats i eines necessàries que els permetran millorar els seus propis serveis i el seu funcionament organitzatiu.

SERVEIS INFORMÀTICS

CONSULTORIA INFORMÀTICA

Assistència tècnica, manteniment i monitorització d’usuaris i infraestructures:

Prevenció i reacció per assegurar el funcionament de la seva informàtica.

Outsourcing de serveis especialitzats:

Capacitar al client d’un departament informàtic complert per assegurar l’èxit de la seva informàtica per mitjà de l’externalització de processos relacionats amb la gestió i explotació com a servei no únicament enfocat a les Tecnologies de la Informació sinó també a tots aquells processos del negoci com a elements estratègics i diferencials que n’assegurin el seu funcionament.

Serveis On-Site especialitzats:

Oferim recursos alternatius a la pròpia empresa per a la completa coordinació de departaments i projectes informàtics.

Disseny d'aplicacions informàtiques i solucions creatives a mida:

Oferir coneixements, metodologies experimentades i solucions creatives a les empreses que aspiren a millorar la seva gestió i informació.

Instal·lació d'infraestructures de hardware:

Oferim serveis d'anàlisi de necessitats d'infraestructures de hard i soft perquè l'empresa pugui obtenir el màxim rendiment de cada procés.

Configuració de xarxes, servidors, firewalls, còpies de seguretat,....:

Oferim serveis de suport a l'àrea de sistemes perquè les empreses assoleixin el màxim nivell de fiabilitat, seguretat i comunicació.

Product Data Management:

Els sistemes PDM ajuden a optimitzar els processos de disseny, reduint errors, costos i terminis, integrant dades de totes les aplicacions implicades en el cicle de vida del producte o servei.

Digitalització de documents:

Digitalitzem tot tipus de documents atenent les seves característiques i als requeriments legals aplicables.

Disseny de pàgines web:

Dissenyem pàgines web optimitzant per a Google i orientades a més visites i resultats.

Microsoft Dynamics NAV:

Creació/modificació de noves funcionalitats o millora de les ja existents en el seu ERP (reports, forms, pages, codeunits, ...).

CONSULTORIA ESTRATÈGICA

Consultoria de Seguretat: Adaptació d'Organitzacions a la LOPD 15/1999, RD 1720/2007 i LSSICE:

"L'increment dels vies d'entrada a les organitzacions i per tant l'augment de les amenaces, obliguen a incrementar les mesures de seguretat en els procediments de captura, gestió i distribució de les dades personals en el pla del suport físic i dels Sistemes d'Informació ".

Consultoria Organitzativa en Sistemes d'Informació:

"Procés d'harmonització estratègica, en el qual s'analitzaran i dissenyaran els Processos Crítics en l'àrea de les Tecnologies de la Informació en el marc de la Cadena de Valor de l'Empresa".

Consultoria Organitzativa en la Gestió de Processos Operatius i de Suport:

"Focalitzats en els processos de valor afegit, reducció dels temps de fabricació, millora de la qualitat dels productes, reducció del treball en procés, reducció o eliminació de paper, reducció de la supervisió del treball, reducció dels temps d'atur per avaries, reducció dels temps de lliurament i increment del control general de les operacions".

Gestió del Coneixement:

"Identificació i estructuració dels coneixements clau d'una empresa per a l'optimització de la presa de decisions en cada etapa del procés del negoci, igual d'evolucionar al col.laborador cap a un enriquiment continu que li permeti accedir a nous reptes en l'empresa".

Supply Chain Management:

"La Gestió de Proveïdors, de la Cadena de Subministraments, dels Magatzems i la demanda, possibiliten a les empreses aconseguir importants estalvis per la via de la reducció dels costos de subministrament i de gestió de materials i productes, així com incrementar els seus nivells de servei i ingressos".

Aplicacions informàtiques

 

Desenvolupem aplicacions estàndard i a mida:

. . . . . . . . . . .

Contacte

facebooktwitteremaillinkedin

BLAU SISTEMAS Consentiment informat
Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Blau Sistemas, SL, degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat d'atendre la present relació.

Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de Blau Sistemas, SL, responsable del fitxer i amb domicili per a notificacions a:

C/ Alfons d’Aragó 11, 3r 2a-C, 08174-Sant Cugat del Vallès / Barcelona-Espanya

Si ho desitja pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les dades esmentades mitjançant un escrit dirigit a l'adreça anteriorment esmentada.

Blau Sistemas, S.L.
Avinguda de les Corts Catalanes 5-7, 1a planta
SC Trade Center
08173-Sant Cugat del Vallès Barcelona (E)
Veure mapa »

Tel.: +34 93 504 09 58
Tel2: +34 619 01 79 53
info@blausistemas.com
servicios@blausistemas.com

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 y de 16:00 a 19:00

Accepto el consentiment

La Protecció de Dades Personals

Neix l'any 1992 la Llei orgànica 5 / 1992 coneguda com LORTAD, per a posteriorment ser derogada per la vigent Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, coneguda com LOPD en compliment de l'art. 18.4 de la Constitució que diu que "la llei limitarà l'ús de la informàtica per garantir l'honor i la intimitat personal i familiar dels ciutadans i el ple exercici dels seus drets".

A qui afecta?

A totes les empreses i organitzacions públiques o privades que emmagatzemen, utilitzen o tractin dades de caràcter personal registrades en suport físic o digital i que les façi susceptibles de tractament.

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades

Ens de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat pública i privada, que actua amb plena independència de les administracions públiques en l'exercici de les seves funcions i la missió és la de vetllar pel compliment de la legislació sobre protecció de dades i controlar la seva aplicació, atenent, entre altres tasques, a les peticions i reclamacions formulades per les persones afectades, exercint la potestat inspectora i sancionadora.

Sancions

La LOPD estableix sancions econòmiques als titulars dels fitxers i als responsables del tractament de les dades en els casos en que aquests no compleixin amb la legislació sobre Protecció de dades. L'Agència Espanyola de Protecció de dades (AEPD), a través del seu cos d'inspectors, actua d'ofici o mitjançant denúncia d'un afectat, imposant elevades multes amb un rang des de 900 fins a 600.000 €. Les sancions espanyoles són de les més elevades en el context europeu.

Serveis segons LOPD 15/1999 i R.D. 1720/2007

 • Implementació d'un sistema integral en protecció de dades en organitzacions 0 (sense actuació prèvia LOPD).
 • Auditoria de situació a organitzacions +1 (alguna actuació prèvia LOPD).
 • Implementació d'un sistema de gestió de la informació.
 • Elaboració i / o revisió del document de seguretat i altra documentació aplicable a les diferents solucions plantejades en benefici dels afectats (contractes de confidencialitat, etc.).
 • Alta, baixa, modificació i rectificació de fitxers, tant públics com privats, davant les autoritats de control competents.
 • Auditories de pàgines web, sobre la base la vigent legislació en protecció de dades, internet, comerç electrònic i propietat industrial i intel.lectual.
 • Actualització i manteniment mitjançant el seguiment personal i suport tècnic periòdic i qualificat amb el personal de l'organització (comitès de seguretat corporatius ,...).
 • Auditoria biennal obligatòria sobre els sistemes de gestió i tractament de dades de caràcter personal.
 • Suport personalitzat en cas d'actuacions inspectores realitzades per les diferents autoritats de control.
 • Suport personalitzat en actuacions sobre l'exercici de drets fonamentals de l'afectat.
 • Assistència i certificació del nivell de seguretat que soportin aplicacions informàtiques (D.A. Única del R.D. 1720/2007, de 23 de Desembre

Sap vostè si la seva empresa compleix amb la LOPD?

CONTACTI'NS AQUÍ I L'AJUDAREM

SERVEIS INTERNET

Disseny i desenvolupament d'aplicacions Web

Implementem aplicacions web segons els seus objectius o idees a Internet utilitzant la tecnologia més idònia:

 • Gestors de Continguts (CMS): Aquesta aplicació et permet realitzar el manteniment de la teva web perquè el seu valor perduri en el temps.
 • Blocs Crea un lloc web on expressar les teves idees i coneixements.
 • Xarxes socials: Totalment integrades amb Facebook, Twitter i LinkedIn et permeten interactuar d'una forma molt més ràpida amb els teus clients i aconseguir un valor afegit a la teva marca proporcionant un contacte més directe amb l'usuari.
 • E-learning: Portals web d'aprenentatge on exposar els teus cursos online.
 • Web corporativa: Mostra el teu catàleg de productes al món a través d'Internet.
 • Aplicació personalitzada: Contacta amb nosaltres, exposa’ns la teva idea i t'ajudarem a realitzar el teu projecte a Internet.

Màrqueting a Internet

Iniciem campanyes de publicitat digital. Obtingui un alt rendiment del seu projecte mitjançant tècniques com: E-mail Màrqueting, Mobile Màrqueting, GoogleAdwords, Xarxes d'afiliació...

 

SEO

El posicionament en cercadors o SEO és el procés per millorar la visibilitat d'un lloc web.

 • Optimitzem l'estructura i el contingut de la seva web amb l'objectiu d'aparèixer en les primeres posicions de resultats.
 • Realitzem un enviament periòdic dels resultats obtinguts.

Community Management

El lloc de community manager o responsable de comunitat és un camp nou dins del Màrqueting i la Publicitat Online.

Així, els nostres community managers s'encarreguen de crear, gestionar i dinamitzar la seva comunitat d'usuaris a Internet amb independència de la plataforma que emprin.

Blau Sistemas, S.L.


« Tornar
tornar al menú
Serveïs informàtics i protecció de dades
Gestió de Serveis IT · Certificació ITIL V3 Foundation · Examination Institute for Information Science
Blau Sistemas, S.L. utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li una millor navegació i servei, analitzant els seus hàbits de navegació en la nostra pàgina web.
En seguir navegant, entenem que accepta el seu ús. Per canviar la configuració o obtenir més informació consulti la Política de Cookies. Acceptar | Informació